Γαρίδες σαγανάκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά

Συνταγές Θαλασσινά

Γαρίδες σαγανάκι με σάλτσα τομάτας και λαχανικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
40 λεπτά
Εύκολη

Σε ένα ξύλο κοπής, με ένα κοφτερό μαχαίρι, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι το φινόκιο, την πράσινη πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά, να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.

Σοτάρετε τα λαχανικά για 2-3’, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Σβήνετε με το ούζο, προσθέτετε τις γαρίδες μαζί με τη σάλτσα ντομάτας και το θυμάρι και συνεχίζετε το μαγείρεμα για άλλα 2-3’.

Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά, πασπαλίζετε με τη φέτα, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε.

2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γαρίδες Ινδοειρηνικού με ουρά Pescanova
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • ½ κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ½ φινόκιο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 300 γρ. σάλτσα ντομάτας
  • 80 ml ούζο
  • 2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. φέτα χοντροσπασμένη
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι