Συνταγές Θαλασσινά
Γαρίδες Σαγανάκι Με Ντοματίνια
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο και τα ντοματίνια για 1 λεπτό.
- Ρίχνετε το ούζο, ανακατεύετε και κατόπιν ρίχνετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, 200 ml. νερό και τον πελτέ και αλατοπιπερώνετε.
- Μαγειρεύετε σε μέτρια προς χαμηλή ένταση για 8 λεπτά περίπου.
- Προσθέτετε τις γαρίδες και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 2 – 3 λεπτά.
- Σερβίρετε τις γαρίδες πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη.
Συστατικά:
- 1 συσκευασία γαρίδες χωρίς κέλυφος μεγάλες PESCANOVA

- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. ντοματίνια
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε φετούλες
- 50 ml. ούζο
- 200 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- φύλλα φρέσκιας ρίγανης
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι