Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Συνταγές Θαλασσινά

Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  • Σε ένα καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρετε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, και το σκόρδο.
  • Έπειτα προσθέστε και τη μουστάρδα και σβήστε με το κρασί.
  • Μόλις δέσει, προσθέστε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίστε τα μύδια από τα μουστάκια τους.

2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova

1 κ.γ. μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο (για το pesto βασιλικού)
4 κουταλιές κάπαρη