Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Συνταγές Θαλασσινά

Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε και τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις δέσει, προσθέτουμε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίζουμε τα μύδια από τα μουστάκια τους

2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για το pesto βασιλικού)
  • 4 κουταλιές κάπαρη