Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

Συνταγές Θαλασσινά

Μύδια με μουστάρδα, μαραθόριζα και λευκό κρασί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Σε ένα καυτό τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρετε τα μύδια μαζί με το φινόκιο, το ξερό κρεμμύδι, και το σκόρδο. Έπειτα προσθέστε και τη μουστάρδα και σβήστε με το κρασί.
Μόλις δέσει, προσθέστε τον μαϊντανό, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το αλατοπίπερο.

Tip: Καθαρίστε τα μύδια από τα μουστάκια τους.

2 comensales 2 comensales
Συνταγή για 2 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για το pesto βασιλικού)
  • 4 κουταλιές κάπαρη