Συνταγές Ψάρια

Fish sticks χωρίς γλουτένη με ρύζι jasmin και κινόα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Για τα fish sticks
    Σε ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε τα fish sticks, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ο, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Για το ρύζι και την κινόα
    Βράζουμε το ρύζι για 10 λεπτά και την κινόα για 8 λεπτά και κρυώνουμε σε κρύο νερό. Στη συνέχεια, σε τηγάνι, βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά με τον μαϊντανό. Προσθέτουμε το ρύζι, την κινόα, βάζουμε το σφηνάκι νερό, αλατοπίπερο, το κρεμμυδάκι και το ξύσμα από το λεμόνι. Αποσύρουμε το τηγάνι από το μάτι και σερβίρουμε.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία fish sticks χωρίς γλουτένη Pescanova
  • 70 γρ. ρύζι jasmin
  • 70 γρ. κινόα
  • 2 κ.σ. μαϊντανό
  • 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ξύσμα από ½ λεμόνι
  • 1 πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
  • ελαιόλαδο
  • 1 σφηνάκι νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι