Συνταγές Πανέ

Σάντουιτς ανοιχτό με σνίτσελ φιλέτο μπακαλιάρου (παναρισμένο), πίκλες αγγούρι και μουστάρδα με μέλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
25 λεπτά
Εύκολη
  • Ψήνετε τα σνίτσελ μπακαλιάρου είτε σε φούρνο, είτε σε φριτέζα αέρος, είτε σε τηγάνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια.
  • Τηγανίζετε τις πατάτες στους 170 βαθμούς Κελσίου
  • Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε τη μουστάρδα, το μέλι, τη μαγιονέζα και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση.

 

Σύνθεση:

  • Ζεσταίνετε τα ψωμάκια σε αντικολλητικό τηγάνι ή στον φούρνο για λίγα λεπτά.
  • Αλείφετε τη βάση του ψωμιού με λίγη από τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι.
  • Προσθέτετε μαρούλι, τα σνίτσελ, και τις πίκλες αγγουριού και τις πατάτες τηγανιτές .
  • Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για το άλλο ψωμάκι
  • Σερβίρετε τα σάντουιτς ζεστά.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

2 συσκευασίες σνίτσελ φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova

 

  • 4 ψωμάκια για σάντουιτς
  • 1 κούπα μαρούλι iceberg, ψιλοκομμένο
  • 1 κούπα πίκλες αγγουριού, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • πατάτες τηγανητές

 

Υλικά για την σάλτσα μουστάρδας με μέλι:

  • 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά του γλυκού χυμός λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
Privacy review

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθούν την ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.