Συνταγές Πανέ
Σάντουιτς ανοιχτό με σνίτσελ φιλέτο μπακαλιάρου (παναρισμένο), πίκλες αγγούρι και μουστάρδα με μέλι
								
									- Ψήνετε τα σνίτσελ μπακαλιάρου είτε σε φούρνο, είτε σε φριτέζα αέρος, είτε σε τηγάνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια.
 - Τηγανίζετε τις πατάτες στους 170 βαθμούς Κελσίου
 - Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε τη μουστάρδα, το μέλι, τη μαγιονέζα και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση.
 
Σύνθεση:
- Ζεσταίνετε τα ψωμάκια σε αντικολλητικό τηγάνι ή στον φούρνο για λίγα λεπτά.
 - Αλείφετε τη βάση του ψωμιού με λίγη από τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι.
 - Προσθέτετε μαρούλι, τα σνίτσελ, και τις πίκλες αγγουριού και τις πατάτες τηγανιτές .
 - Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για το άλλο ψωμάκι
 - Σερβίρετε τα σάντουιτς ζεστά.
 
																	
																	
																	
															Συστατικά:
2 συσκευασίες σνίτσελ φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova

- 4 ψωμάκια για σάντουιτς
 - 1 κούπα μαρούλι iceberg, ψιλοκομμένο
 - 1 κούπα πίκλες αγγουριού, κομμένες σε λεπτές φέτες
 - πατάτες τηγανητές
 
Υλικά για την σάλτσα μουστάρδας με μέλι:
- 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
 - 2 κουταλιές της σούπας μέλι
 - 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
 - 1 κουταλιά του γλυκού χυμός λεμονιού
 - Αλάτι
 - Πιπέρι