Συνταγές Πανέ
Σάντουιτς ανοιχτό με σνίτσελ φιλέτο μπακαλιάρου (παναρισμένο), πίκλες αγγούρι και μουστάρδα με μέλι
- Ψήνετε τα σνίτσελ μπακαλιάρου είτε σε φούρνο, είτε σε φριτέζα αέρος, είτε σε τηγάνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια.
- Τηγανίζετε τις πατάτες στους 170 βαθμούς Κελσίου
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύετε τη μουστάρδα, το μέλι, τη μαγιονέζα και τον χυμό λεμονιού. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση.
Σύνθεση:
- Ζεσταίνετε τα ψωμάκια σε αντικολλητικό τηγάνι ή στον φούρνο για λίγα λεπτά.
- Αλείφετε τη βάση του ψωμιού με λίγη από τη σάλτσα μουστάρδας με μέλι.
- Προσθέτετε μαρούλι, τα σνίτσελ, και τις πίκλες αγγουριού και τις πατάτες τηγανιτές .
- Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία και για το άλλο ψωμάκι
- Σερβίρετε τα σάντουιτς ζεστά.
Συστατικά:
2 συσκευασίες σνίτσελ φιλέτο μπακαλιάρου Pescanova

- 4 ψωμάκια για σάντουιτς
- 1 κούπα μαρούλι iceberg, ψιλοκομμένο
- 1 κούπα πίκλες αγγουριού, κομμένες σε λεπτές φέτες
- πατάτες τηγανητές
Υλικά για την σάλτσα μουστάρδας με μέλι:
- 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Dijon
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλιά του γλυκού χυμός λεμονιού
- Αλάτι
- Πιπέρι