Καλαμάρι με pico de gallo

Recipe Level Εύκολη
Recipe Time 15-30 λεπτά
Recipe Persons 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 σκελίδα σκόρδο
2 φρέσκες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
1 πιπεριά τσίλι, κομμένη σε λεπτές ροδέλες
xυμό και ξύσμα από 2 λάιμ
20 γρ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι κομμένο στα 4
1 συσκευασία καλαμάρια καθαρισμένα PESCANOVA
  1. Για το pico de gallo
    Μαρινάρουμε όλα τα υλικά (εκτός του καλαμαριού) σε ένα μπολ ανάμιξης και τα αφήνουμε για 40 λεπτά, για να μαριναριστούν.
  2. Για το καλαμάρι
    Βάζουμε στο καλαμάρι αλατοπίπερο, ελαιόλαδο και ψήνουμε σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, για 40 δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά. Το αφαιρούμε και το βάζουμε στο pico de gallo.
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
PESKITOS ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
Τραγανά & Παιχνιδιάρικα
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά