Καλαμάρι σε σάλτσα με αρακά και ντοματίνια

Recipe Level Μέτρια
Recipe Time 30-60 λεπτά
Recipe Persons 2 - 4 άτομα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
½ ποτηράκι κρασί λευκό
μισό ποτήρι νερό
200 γρ. αρακά
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένος
300 γρ. ντοματίνια
1 συσκευασία καλαμάρια ολόκληρα Pescanova
  1. Κόβουμε το καλαμάρι σε ροδέλες.Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε τηγάνι με το λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τις ροδέλες καλαμαριού. Μετά από μερικά λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον αρακά, τα ντοματίνια και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά. Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό με βάση την ποσότητα της αρεσκείας μας.
Καλαμάρι κομμένο & καθαρισμένο
Μαλακό και ζουμερό
Surimi Sticks με γεύση καβουριού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
Πηγή πρωτεΐνης και απόλαυσης
Σνίτσελ Φιλέτου Μπακαλιάρου
Τραγανά & Πεντανόστιμα
A LA ROMANA CAPRICHOS
Στη λιχουδιά λέμε yes I do!
FISH STICKS ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ
15 υγιεινά σουπερ σλουρπ!
Μπακαλιάρος ρολό φιλέτο
Ευκολία και νοστιμιά