Συνταγές Πανέ
Classic Fish Sticks burger με σως χιλίων νησιών
								
									- Ψήνετε τα fish sticks σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσαφένια.
 - Σε μπολ ανακατεύετε τα υλικά της σάλτσας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
 - Ζεσταίνετε τα ψωμάκια σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ στους 200°C για 3 λεπτά ή σε τηγάνι μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς στην επιφάνεια τους.
 - Αλείφετε τα ψωμάκια με τη σάλτσα.
 - Συνθέτετε το burger, τοποθετώντας στη βάση το μαρούλι, τις φέτες τομάτας, το κρεμμύδι και τέλος τα ζεστά fish sticks.
 
Tip:
Σερβίρετε με τηγανητές (ή ψητές) πατάτες ή γλυκοπατάτες.
																	
																	
																	
															Συστατικά:

- 4 ψωμάκια burger
 - 4 φύλλα μαρουλιού
 - 4 φέτες τομάτας
 - 4 φέτες κρεμμύδιΥλικά για τη σάλτσα 1000 islands:
 - 4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
 - 1 κουταλιά της σούπας ketchup
 - 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι
 - 1 κουταλάκι του γλυκού τουρσί αγγουράκι, ψιλοκομμένο