Συνταγές Ψάρια

Ψητή γλώσσα στο φούρνο με κρούστα δημητριακών και πουρέ γλυκοπατάτας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
30-60 λεπτά
Μέτρια
  1. Για την κρούστα
    Σε ένα μπλέντερ βάζετε τα δημητριακά και τον μαϊντανό και φτιάχνετε μια πούδρα. Προσθέτε τα ξύσματα και περνάτε το ψάρι με αλατοπίπερο, και ελαιόλαδο, δημιουργώντας μια στρώση με την κρούστα. Επαναλαμβάνετε ξανά σε άλλο φιλέτο, ώστε να γίνει σάντουιτς. Σε ταψί με λαδόκολλα, τοποθετείτε τα σάντουιτς ψαριού και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς  για 12 λεπτά.
  2. Για τον πουρέ γλυκοπατάτας
    Σε κατσαρόλα σοτάρετε τους κύβους γλυκοπατάτας, πατάτας και καρότου με το ελαιόλαδο. Καλύπτετε με ζεστό νερό και βράζετε για 14 λεπτά. Με ραβδομπλέντερ ομογενοποιείτε τις πατάτες και το καρότο, μαζί με το βούτυρο και στη συνέχεια φέρνετε τη γεύση στα γούστα σας με αλατοπίπερο.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Pescanova
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 40 γρ. βούτυρο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 100 γρ. καρότο, κομμένο σε κύβους
  • 900 γρ. πορτοκαλί γλυκοπατάτες, κομμένες σε κύβους
  • Πιπέρι
  • Ξύσμα από 1 λάιμ
  • 30 γρ. φύλλα μαϊντανού
  • 300 γρ. πατάτες, κομμένες σε κύβους
  • 120 γρ. καλαμπόκι