Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες, μπούκοβο και μαϊντανό

Συνταγές Θαλασσινά

Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες, μπούκοβο και μαϊντανό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη

Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρετε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Μόλις είναι έτοιμα σβήστε τα με το κρασί. Προσθέστε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιήστε τα. /
Στο τέλος, προσθέστε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.

4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

  • 1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
  • 1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 σφηνάκια λευκό κρασί
  • 8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 3 κ.γ. μπούκοβο
  • 4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 2 κουταλάκια σκόρδο σκόνη500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente