Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες, μπούκοβο και μαϊντανό

Συνταγές Θαλασσινά

Spaghetti aglio e olio με μύδια, γαρίδες, μπούκοβο και μαϊντανό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
FacebookTwitter
15-30 λεπτά
Εύκολη
  1. Σε βαθύ τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε καλά τα θαλασσινά μαζί με το σκόρδο και το μπούκοβο. Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ομογενοποιούμε. Στο τέλος, βάζουμε το αλατοπίπερο και την παρμεζάνα.
4 comensales 4 comensales 4 comensales 4 comensales
Συνταγή για 4 άτομα

Συστατικά:

 

  • 1 συσκευασία γαρίδες Pescanova Vannamei μικρές χωρίς κέλυφος
  • 1 συσκευασία μύδια ψίχα Pescanova
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 σφηνάκια λευκό κρασί
  • 8 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 3 κ.γ. μπούκοβο
  • 4 κ.σ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 2 κουταλάκια σκόρδο σκόνη500 γρ. spaghetti, βρασμένα al dente